21 Mart 2010 Pazar

Orada Neler OLuyor - 11

Haftanın son gününde bu haftanın son dedikodularıyla herkese merhaba..

- Memurlarin girdigi KPSS sinavinda sorulan bir soru: Behlul banyoda Bihter'in her zaman kullandigi sampuanin kokusunu duyar, sonra da Bihter'i uygunsuz vaziyette gorur. Bu istenmeyen bir iliskinin baslangici olur. O gunden sonra Behlul ne zaman Bihter'in sampuaninin kokusunu duysa telaslanma tepkileri gosterir. Bihter, Behlul icin nasil bir uyaricidir? a) Notr b) Kosullu c) Sartsiz d) Bastan cikarici e) Sartli (dogru cevap). Bu saka degil gercek vallahi!! Diziler artik hayatimizin her evresine girmis bulunuyorlar, iste bu da kaniti(sorunun orijinalini yanda gorebilirsiniz).. Bu arada Aşk-ı Memnu’nun son bolumunde ogrendik ki; Bihter gercekten hamileymis, gecen hafta Behlul'e yalan soylemis megerse. Bu bolumde kurtaj olmaya gitti, ama Bihter'in bebegi aldirmayi gercekte istemedigini anlayan doktoru son dakikada cocugu almaktan vazgecti. Bebek muhtemelen Behlul'den. Isler yeniden sarpa sardi anlayacaginiz.

- Ozcan Deniz'in Yuregine Sor filminin galasina gelememesinin nedeni Kenan Ece ile bir sorunu olmasi degil yeni baristigi sevgilisi Fahriye Evcen'mis megerse. Zira daha once Tuba Buyukustun’u cok begendigini soyleyen Ozcan'i, adam cok gitmek istemesine ragmen, kiskancligindan dolayi Fahriye galaya yollamamis. Asi dizisi cekilirken de Burcin Terzioglu'nun Murat Yildirim'i Tuba'dan kiskandigi dedikodulari vardi. Eski sevgilisi Bulent Inal'in da Tuba'yi bir turlu unutamadigi, Beren Saat ile birlikteyken bile Antakya'da dizi cekiminde olan Tuba'yi tekrar geri kazanmak icin kalkip Antakya'ya gittigi haberleri gunlerce gundemi mesgul etmisti. Eger dedikodular dogruysa butun hos ve unlu kadinlar konu Tuba olunca ciddi bir endise ve kizkanclik krizi halindeler demek ki. Bu arada Kenan Ece de yaptigi roportajinda Tuba'nin cok ayricalikli ve comert bir rol arkadasi oldugunu soylemis. Ayrica onun cok guzel bir kadin oldugunu, guzel kadinlarla film cekmenin de cok keyifli oldugunu belirtmis !! Ayol butun yakisiklilar Tuba'ya hayran, ama kizimizi Sami kapmis, ne sansli adam vallahi..


- Gonulcelen'in son bölümündeki bazi replikler yine kopardi beni. Hasret kizimiz eli masali bir hocayla diksiyon ve adab-i muaseret derslerine basladi. Bakalim bu derslerin sonunda kim kime kafayi yedirtecek. Hocanin pembe dedirtmeye calistigi Hasret'in 'Penbeee' dedigi bir sahneye, H'leri yutan Hasret'e hocanin 'haa haa haa' diye ses calismalari yaptirdigi sahnelere ve calistirdigi su cumlelere cok guldum; '(H)er (H)alukarda (H)akikat' ve '(H)ava muhalefetine ragmen (H)atay'dan (H)alep'e (H)elikopter ile gelecegim.' Hasret'in Helikopteri soylemeye calismasi, daha dogrusu soyleyemeyisi super komikti gercekten. Bir de hocadan ögrendigi birkac tane sofistike cumleyi olur olmaz yerlerde kullanmaya calisirken dustugu komik durumlar da ayri tabii. H'leri yuttugu icin kendisiyle dalga gecen sarkici kadin Berrin ile yasadigi diyalog da soyle;
Berrin: H'leri gene yuttu, cok seker bir kiz bu yaa.
Hasret: ‘rekeş anıçık nisrig’.
Berrin: bu ne demek?
Hasret: Asıl sen cok sekersin demek.
Önce enteresan roman laflarindan biri zannettik, sonraki sahnelerden ogrendik ki Hasret tersten küfür ediyormus (yani o lafin anlami- şeker kıçına girsin !!) .
Gecen bolumlerden birinde Murat hocaya soyledigi ve o zaman anlayamadigimiz 'Acok ılcık zognad' lafinin anlaminin da 'Koca kıçlı dangoz' oldugunu boylece anlamis olduk. Şu aralar en favori dizim kesinlikle Gonulcelen. Seyrederken acayip egleniyorum, butun bir haftanin yorgunlugunun ustune cok iyi geliyor. Hem eglenceli hem duygusal, her gecen hafta daha da guzel oluyor. Seyretmeyen arkadaslara kesinlikle tavsiye ederim.

- Tuncel Kurtiz (Ezel'deki Ramiz dayi) icin internette yazilan bir soz: "Sayemde Tuncel Kurtiz meshur oldu. Imza: Ramiz!!" Çok doğru vallahi, Ramiz bir fenomen oldu. Bu arada 22 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak Ezel’in fragmanını da aşağıdaki linkten seyredebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=Wzk8f6Ln3HU

- Cuma aksamindan Sali aksamina alinmasi Kapalicarsi dizisine yaramis, reytingleri tekrar yukselmis.

- 4 sezondur devam eden Yaprak Dokumu dizisi guya bu sezon sonu bitiyordu ama o kadar yuksek reyting aliyormus ki sanirim 1 sezon daha uzatilacakmis. Yuh yani, bu diziyi izlemiyorum ama benim bile icime fenalik geldi. Insanlar bir diziye 4 sezon nasil katlaniyorlar acaba?

- Madem cok istediniz, Canim Ailem ile ilgili de bir haber vereyim bari. Dun sabah Arnavutkoy'de dizinin basrol kadin oyuncusu yanimdan gecti (ismini bilmiyorum, yandaki resimde olan, sanirim Ugur Yucel'in sevgilisini oynayan Adana'li bir karakteri canlandiriyor, ‘Samiiim’ dedigini duymustum birkac kez fragmanlarda). Yalniz kiz cok gencti, dizide sanki orta yasli birini mi oynuyor?

- Mujde Ar'dan yine gundem yaratacak bir aciklama: 'Escincellik bir hastaliktir' diyen Devlet bakanina verdigi yanit: 'Almanya disisleri bakani escinsel, Sayin bakanimiz Almanya ziyareti sirasinda disisleri bakaniyla tokalasirken ona 'gecmis olsun' mu diyecek yani??

- THY yeni reklam yuzu olarak Kevin Costner yerine Hollywood starlarindan Charlize Theron veya Nicole Kidman ile gorusuyormus ve bu ikisi arasindan biriyle anlasmaya calisiyormus. Benim oyum kesinlikle Charlize’den yana, karar verirken bu onemli detayi goz onune alirlar umarım:)

- Cameron Diaz 'Knight and Day' filminde birlikte basrol oynadigi Tom Cruise'a ovguler yagdirmis ve 'Tom'un ilginc bir cekim gucu var. Asik olmamak icin direnmelisiniz' demis. Hadi bakalim hayirli isler!

- Penelope Cruz ile Javier Bardem evleniyormus. Gerci her ikisi de benim ilgi alanima pek girmez, o nedenle bana ne !! Belki sizlerin arasinda ilgilenenler vardir diye paylasayim dedim.

Bugunluk de bu kadar. Sevgilerimle,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder