8 Mart 2010 Pazartesi

Orada Neler Oluyor - 8

Gecen haftadan bu yana olan son gelismelerle yine karsinizdayim, iste bu haftadan kisa kisa notlar;

- Bu kalp seni unutur mu dizisi yayindan kaldirilmis, Show TV'nin yasadigi ekonomik sorunlar nedeniyle yapimciya uzun suredir odeme yapilmiyormus ve ne yazik ki dizinin baska bir kanalda yayinlanma durumu da yokmus. Kose yazarlari bile yakin gecmisimize isik tutan bu dizinin devami icin imza kampanyalari falan baslatmislar, bakalim bu kampanyalar durumu degistirebilecek mi? Bu arada bu haberi hic umursamayan dizinin oyuncusu Berrak Tuzunatac haberin verildigi gece eglenmeye gidince oyuncu arkadaslari tarafindan ciddi sekilde kinanmis.

- Cuma aksamlari saat 8'de yayinlanan Kapalicarsi dizisi Hanimin Ciftligi karsisinda her hafta reyting kaybedince tahmin ettigim gibi o saatten alinmis, yerine Samanyolu dizisi konmus. Bu Cuma 8'de Samanyolu dizisinin yeni bolumunu izleyecegiz, Kapalicarsi'nin yeni bolumu de haftaya Sali aksami 22:30’da yayinlanacakmis. Bu durumda Samanyolu dizisi bir sure daha devam edecek gibi duruyor ama eger yeni gununde de istenen reytingi alamazsa onun da suyu isiniyor demektir. Dizilerin gunleri, saatleri degistirilmeye baslandi mi tehlike canlari caliyor diye dusunebiliriz. Birkac hafta sans taninip sonra noktayi koyuyorlar.

- Gonulcelen'in gecen haftaki bolumunde yine cok guldugum birkac replik vardi, sizinle de paylasayim; sularin kesik oldugu cingene mahallesinde 2 erkek karakter arasinda gecen bir diyalog: 'Napallon ne demis aga, 3 cesit ses var; su sesi, para sesi, kari sesi. Suyun sesi var kendi yok, paranin sesi de yok kendi de yok, karinin sesinden baska birseyi yok!!' Ayrica Hasret'in Murat'in evinde dezenfekte edilmek uzere evin yardimcisi Nakiye tarafindan banyoda zorla yikanmaya calisildigi sahneyle Murat'in Hasret'e ses calismalari yaptirdigi; 'ninniii, nennee, nonnoo' ile baslayan, o'lari uzatma, cene asagi falan gibi komutlarla giden sahne de bayagi eglenceliydi. Bu Cuma aksamki fragmanına da asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
http://www.dailymotion.com/video/xcgy5n_g%C3%B6n%C3%BCl%C3%A7elen-3-b%C3%B6l%C3%BCm-fragman%C4%B1-12-mart_shortfilms

- Ask-i Memnu'da isler bayagi karisti. Adnan bey Bihter-Behlul olayini duydu ama kafasi karisik, hala tam emin olamadi. Gecen haftanin son sahnesinde Bihter Behlul'e hamile oldugunu acikladi. Bu haftanin fragmaninda da cocugun Behlul'den oldugunu soyluyordu. Fragmana asagidaki linkten ulasabilirsiniz. Bakalim neler olacak? Bu arada Kivanc yeni aldigi beyaz jeep'ine siyah cam taktirinca ve gicik Hincal Uluc bunu kose yazisinda yazip Trafik polisleri uyuyor mu diye cocugu ihbar edince emniyete cagrilip ifade vermis. Ayrıca Kivanc'in 2 haftadır Önder Fırat’ın kızı İdil Fırat ile flört ettiği konuşuluyormuş.
http://www.dailymotion.com/video/xcgtew_a%C5%9Fk-%C4%B1-memnu-64-b%C3%B6l%C3%BCm-fragman%C4%B1-11-ma_shortfilms

- Ben izlemiyorum ama aranizdan izleyenler varsa; ATV’de yayinlanan Kasaba dizisi de reytinge kurban gitmis ve 2 hafta sonra final yapacakmis.


- Ozcan Deniz ile Fayrice Evcen barismis ve bir dogumgunune el ele katilmislar. Barisan bir diger cift de Cem Yilmaz-Cansu Dere imis. Onlar da 5 aylik ayriligin ardindan bu haftasonu birlikte sinemaya gitmisler.


Simdilik haberler boyle. Yeni haberler aldikca yazarim.
Sevgiler,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder