1 Nisan 2010 Perşembe

Orada Neler Oluyor - 12

2 haftalik bir aranin ardindan bu haftanin yeni haberleriyle herkese merhaba; (Bu arada artık bu son yazim olacak. Ben yazmaktan bıktım, siz de okumaktan sıkılmış olmalısınız !!)

Tuba Kıvanç'ın kollarinda: Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un ünü sadece Türkiye ile sınırlı değil. Biz henüz onları bir projede birlikte göremedik ama onlar Arap ülkelerinde çoktan "rüya çift" olarak ilan edilmis bile. Arap MBC kanalı bir süre önce bu iki ünlü yıldızı biraraya getirerek bir reklam filmi çekmis. Tuba’nın Lemis, Kıvanç’ın Muhammed adını aldığı bu reklam filmi çok büyük ilgi görmüs. Uzun sözün kısası Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ Arap ülkelerinde birbirine en yakışan ikili ilan edilmis. Elin Arapları bile anladı da bizim yapımcılar hala bu ikiliyi bir projede bir araya getirmeyi beceremediler. Brad Pitt-Angelina Jolie çiftinin Türkiye şubesi olabilecek bu ikiliyi inşallah en kısa zamanda birlikte görebilmek umuduyla diyerek size şimdilik reklam filminin fragmanını gönderiyorum…
http://www.dailymotion.com/video/xbk2c2_tuba-b%C3%BCy%C3%BCk%C3%BCst%C3%BCn-ve-k%C4%B1van%C3%A7-tatl%C4%B1tu%C4%9F_shortfilms

Bu pazartesi Ezel'in yeni bolumu yayinlanmadi, ozel bolum vardi biliyorsunuz. Hatta bazi arkadaslardan 'niye bu durumu bize bildirmedin, kosa kosa eve gittik baktik eski bolum' diye sitemler aldim. Pardon yani, bu aralar biraz yogunum da pek yazi yazmaya vaktim olamadi takdir edersiniz ki!! Bosuna dememisler 'yaptigin iyilikler gunun birinde gorevin olur' diye. Sanirim artik benim yeni gorevim de Orada neler oldugunu iki elim kanda olsa da size bildirmek olacak :) Alin o zaman,simdiden haber vereyim; duyduguma gore onumuzdeki pazartesi de Ezel'in yeni bolumu yayinlanmayacakmis sanirim. Dizinin senaristi beyin kanamasi gecirmisti ya hani, o yuzden yeni bolumler cekilememis.

Gonulcelen'in gecen haftaki bolumu reytinglerde hem AB hem de totalde birinci olmus. Cuma aksami saat 8'e alinmasi diziye yaradi. Ayni saatte yayinlanan Hanimin Ciftligi dizisinde bu hafta Muzaffer bey (Mehmet Aslantug) ölüyormus, artik o da ölünce dizinin cazibesi bir hayli azalir sanirim. Bu arada Gonulcelen'in yarin aksamki bolumunde dans gibi romantik sahneler var, Murat oglumuz siyahlar, Hasret kizimiz beyazlar icinde kugu gibi suzuluyorlar (bu sahne sanirim ikisinden birinin ruyasinda geciyor olmali, zira cingene Hasret'in bu kadar kisa zamanda vals yapabilecek bir kıvama gelmesi zor olsa gerek). Arka arkaya fragmanlar yayinlaniyor, 3 ayri fragmana asagidaki linklerden ulasabilirsiniz.
http://www.dailymotion.com/video/xcq6pg_gonulcelen-6-bolum-fragmany-atv_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xcs8lw_gonulcelen-dizisi-6-bolum-2-fragman_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xcsb94_gonulcelen-dizisi-6-bolum-3-fragman_shortfilms

Ask-i Memnu'da isler yine arapsaci. Bu aksamki bolumun ozetine gore Bihter Adnan beye bosanmak istemedigini ve eve donmek istedigini soyluyor ama bu kez Adnan bey pek yuz vermiyor, Bihter Behlul'e cocugun ondan oldugunu ima ediyor, Firdevs hanim evleniyor, ayrica Adnan beye sanirim Bihter'in hamile oldugunu soyluyor. Fragman asagidaki linkte...
http://www.dailymotion.com/video/xcr6ne_ayk-y-memnu-67-bolum-sesli-2-fragma_shortfilms

Ask ve Ceza'da da durum iyice karisik. Yasemin cocugunu Savas'a ablasinin diye yutturmaya calisiyor, Savas karisi Cicek'i Yasemin'e yengem diye tanistiriyor, Cicek'den bosanmak istiyor ama bosanirsa tore geregi aileler arasinda tekrar kan davasi baslayacak. Bu arada Yasemin'in eski nisanlisi da tekrar ortaya cikti, adamin Yasemin'in pesini birakmaya pek niyeti yok gibi. Yani sozun ozu bu is nereye varacak, Yasemin ile Savas nasil kavusacak hic belli degil. Yeni bölüm fragmanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..
http://www.youtube.com/watch?v=nJrohXFnd1w&annotation_id=annotation_671024&feature=iv

2009 yilinin dizileri bu yil ilk kez duzenlenecek olan 'Ismail Cem Televizyon Odulleri' yarismasinda yarisacakmis. En iyi drama dalinda yarisacak 5 dizi adayi Ezel, Ask-i Memnu, Hanimin Ciftligi, Kapalicarsi ve Kasaba olarak belirlenmis. En iyi erkek oyuncu adaylari Kenan Imirzalioglu, Kivanc Tatlitug, Mehmet Aslantug, Olgun Simsek ve Talat Bulut olurken, kadin oyuncu adaylari da Cansu Dere, Beren Saat, Ozgu Namal, Asli Tandogan ve Sumru Yavrucuk olacakmis. Odul toreni 24 Nisan'da Antalya Mardan Palace otelde yapilacakmis.

GS'li unlulerin FB maci sonrasi moralleri sıfırmış. Engin Altan Duzyatan ve sevgilisi Ozge Ozpirincci ile GS’li Arda Turan'in sevgilisi Sinem Kobal (bu arada kendisi Arda'dan once fanatik Fener'liymis, FB formasiyla cekilmis resmini gordum) macin bitisiyle yikilmis. Vah zavallılar, üzüldüm hallerine vallahi !!

Bu arada Sinem Kobal yakinda cekimlerine baslanacak yeni bir dizide yakisikli Burak Ozcivit ile basrolu paylasacakmis. 'Gossip Girl' dizisinin yerli versiyonu olan dizinin ismi 'Kucuk Sirlar' olacakmis ve Kanal D'de yayinlanacakmis. Eger dizi Gossip Girl gibi bol opusmeli koklasmali olursa partnerin de Burak oldugu dusunulunce bakalim Arda bey kiskanclik krizleri gecirecek mi?


Ricky Martin escinsel oldugunu aciklamis, zaten uzun suredir bununla ilgili dedikodular vardi, artik kesinlesmis oldu. Tasiyici bir anneden olan ikiz ogullarindan bu gercegi gizlemek istememis. Allahim niye guzel kadinlar lezbiyen olmuyor da butun yakisiklilar gay oluyor yaa, biz kadinlarin kaderi cirkin erkekler mi olmak zorunda yani?? Adaletin bu mu dunya demek istiyorum...

Titanlarin Savasi filmi 3D olarak 2 Nisan'da vizyona giriyormus. Avatar'a rakip olarak gosterilen filmin basrolunde Avatar'daki cocuk (Sam Worthington) oynuyormus. Fragmanı aşağıdaki linkte..
http://www.izlesene.com/video/sinema-titanlarin-savasi-fragman-2/1448804

Avrupa Yakasi'ndan sonra Gulse Birsel yeni sezon icin yeni bir sit-com hazirliyormus, yine hem senarist hem oyuncu olarak yer alacakmis.


Nil Karaibrahimgil sonunda sozunu yerine getirmis; hani sarkisinda diyordu ya 'cocukta yaparim kariyer de' diye, iste simdi cocuk bekliyormus, hamileymis :) Vatana millete hayirli olsun...


Bu arada birkaç aciklama yapmak isterim; Yazımın ilk cümlesinde gecen ifade 1 Nisan şakasıdır. Yani üzülerek belirtmek isterim ki benden ve yazılarımdan kurtulamadınız:)
Ayrıca bolca soru aldigim bir durumu da tekrar acikliga kavusturayim: Birincisi, ‘isler bu ara pek yogun degil galiba’ diyenlere; ben bu yazilari aksam veya haftasonu evde hazirliyorum, mesai saatinde degil, ikincisi yazinin tamamini oturup tek seferde yazmiyorum, haberleri aldikça bir yere kaydediyorum, sonra hepsini birden tek mesajla gonderiyorum (bestecilerin sarkilarini yazarken ilham gelmesine gore bazi notalari tuvalette, kimi yerini uykudan kalkinca falan yazmalari gibi yani!!), dolayisiyla bu haberlerin bazilari birkac gun oncesine ait olabilir..

Bu haftalık bu kadar, bir sonraki yazıda gorusmek uzere, sevgilerimle…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder