16 Nisan 2010 Cuma

Orada Neler Oluyor - 14

Buyrun arkadaşlar, haftanın bu son gününde size yeni yazımı yolluyorum..

- Emmy odullerine benzer bir odul toreni bu sene Dubai'de Turk Dizileri icin duzenlenecekmis. 21 Mayis'da yapilacak odul toreninde 17 dalda 'Sultan odulleri' verilecekmis. Geceye hem butun Ortadogu ulkelerinin kraliyet ve emirlik ailelerinden hem de yabanci film yapimcilarindan falan genis bir katilim bekleniyormus.(Ayni tarihlerde Miami'de olmasam beni de juriye davet ederlerdi diye dusunuyorum. Kismet işte ne yapacaksin, onceden set edilmis programim oldugu icin de artik degistiremiyorum, seneye insallah) Adaylar arasinda Asmali Konak, Asi, Ihlamurlar Altinda, Gumus, Aliye gibi dizilerle Kivanc Tatlitug, Tuba Buyukustun, Murat Yildirim, Bulent Inal, Songul Oden, Nurgul Yesilcay gibi oyuncularin olmasi bekleniyormus. Ben favorilerimi simdiden aciklayayim, bakalim sonuc nasil olacak: En iyi dizi-Asi, En iyi erkek oyuncu- Kivanc Tatlitug, En iyi kadin oyuncu- Tuba Buyukustun.

- Gonulcelen'in bu haftaki bolumu bayagi bir heyecanli olacaga benziyor. Murat, iddiayi soyleyen ve Hasret'i evde istemeyen annesi Nesrin ile tartisip kizimizi alip evden gidecekmis, galiba dizinin sponsoru Gural Sapanca Wellness otelde kalacaklarmis. Hasret'i burada hem muzik calistiracakmis, hem de kizimiza tenis, bisiklet, fitness gibi dersler verilecekmis. Bu bolumle birlikte Hasret'in fiziksel degisimi de basliyormus, sac kesimi degisecekmis ve eski sac rengine donecekmis (Didemcim senin begendigin kuzguni siyah saclarina tekrar donuyor anlayacagin. Bu arada ogrendigim tuyolara gore ikili arasindaki ask bu bolumden itibaren gercek anlamda hissedilmeye baslayacakmis. Hasret'teki degisim Murat hocayi fena carpacak galiba, asagidaki fragmanlardan goruldugu kadariyla adam askindan sair olmus:) Bu bolumun fragmani ciktigi gun YouTube'da 300.000 kez tiklanarak da bir rekora imza atmis. Gonulcelen'in 8. bolumu bu aksam saat 8'de ATV ekranlarinda, kacirmayin. Ayrica Cumartesi gunu saat 13:15'de yayinlanacak Dizi TV'ye de bu hafta Gonulcelen dizisinin seti ve oyunculari konuk olacaklarmis..

http://www.dailymotion.com/video/xcxqds_gonulcelen-dizisi-8-bolum-2-fragman_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xcypq0_gonulcelen-dizisi-8-bolum-3-fragman_shortfilms

- Ezel'in 2 hafta ara vermesi bekledigim gibi reyting kaybina neden olmus. Cok uzun bir aradan sonra ilk kez totalde 2.siraya gerilemis, AB grubunda halen birinci.

- Kenan Imirzalioglu, Zeynep Beserler ile ayrildiklarini dogrulamis. 'Ezel'e girin ama özele girmeyin' diye espri yapmayi da ihmal etmemis. Zeynep'i Ask ve Ceza dizisinde birlikte rol aldiklari yakin arkadasi Nurgul Yesilcay teselli ediyormus. Bu arada Ask ve Ceza'nin ilk bolumlerinde hafif gobegi ve Murat'in ablasi gibi goruntusuyle elestirilen Nurgul Yesilcay bu konuda hirs yapmis ve kisa zamanda 8 kilo vererek son bolumlerde daha genc bir goruntuye bürünmüş (Hatirlarsaniz gecmis yazilarimdan birinde kadinin sanki son birkac bolumde gozume daha genc gorundugunden bahsetmistim, demek isin sırrı buymus. Yine de ne kadar genclesirse genclessin ben hala Nurgul'un Murat'a cok uygun bir partner olmadigini dusunuyorum)

- Beren Saat(Bihter) simdi de yazin cekilecek 'Fatmagul'un Sucu Ne?' filminin yeni versiyonunda rol alacakmis. Hulya Avsar'in oynadigi filmi hatirlayanlar konusunu bilir; galiba 5 kisi Fatmagul'e tecavuz ediyordu, sonra bunlarin hapisten kurtulmasi icin birinin Fatmagul'le evlenmesi gerekiyordu falan. Beren bu kez de tecavuz sahneleriyle cok konusulacaga benziyor. Zaten bu gunlerde Gecenin Kanatlari filmindeki sevisme sahneleri ile yeniden gundeme dustu, zira filmin yapimcisi bu sahneleri basina sizdirdigi iddiasiyla filmin galasina gelmeyen Beren'e dava acmis. Anacim, niye acaba bu kiza hep bu tarz roller oneriliyor. Kendisi Mujde Ar'in tahtina mi goz dikti nedir? Bu arada silikon taktirdigi iddialarina da 'hic ihtiyacim yok, zaten hangi ara taktiracagim, hergun setteyim' demis ama ates olmayan yerden de duman cikmaz herhalde, oyle degil mi? Gerci kadinin gunahini almayalim ama eski resimleriyle son reklam filmi arasinda bariz bir fark gozleniyor. Zaten magazin dunyasindaki olaylarda soyle bir giris-gelisme-sonuc sureci yasaniyor; genelde once isin dedikodusu cikiyor, sonra bir inkar donemi basliyor, belli bir sure sonra da olayin dogrulugu kabul ediliyor. Bakalim bu vakada surec nasil bir gelisim gosterecek?

- Mujde Ar'in NTV'deki Guzel Haberler programina gecenlerde konuk olan Kenan Ece'nin katildigi bolumu seyrettim, Kenan yine cok sekerdi. Samanyolu'nda canlandirdigi onune gelenle birlikte olan Namik karakteri ile ilgili olarak Mujde Ar'in 'yeni Behlul sen mi oldun, arada sirada kendini nadasa birakacak misin, onumuzdeki bolumlerde Namik daha da cosacak mi?' sorularina karsi gayet mahcup ve sempatik tavirlarla 'dizide cok verimli bir erkegi oynuyorum(!) ama gercek hayatta aslinda oyle degilim, zamaninda cok reddedildim' falan dedi. Evladim, bu cocugu hangi salak reddetmis acaba? Zaten Mujde Ar da ayni saskinlikla 'bu kadar yakisikli bir adami kim reddebilir?' diye sordu. Ayrica yuzunun cok temiz oldugunu, kesinlikle ahlaksiz bir surati olmadigini, buna ragmen Namik gibi bir karakteri bu kadar basarili canlandirabildigine gore cok iyi bir oyuncu oldugunu falan soyleyerek cocuga ovguler yagdirdi, hatta programin sonunda 'Kenancım, sen de cok tatliymissin!' bile dedi. Yani anlayacaginiz benden sonra Mujde ablam da Kenan'i begendi:)

- Nejat Isler ve Berrak Tuzunatac Cihangir'de birlikte yasayacaklari bir ev tutmuslar. Yilin buyuk bolumunde Bodrum'da yasayan, Istanbul'da olduklarinda da Cihangir'de bir otelde kalan ikili boylece yazin planladiklari dugun oncesi evlerini kiralayip dekore etmeye baslamislar.

- Haftasonu 'Eyvah Eyvah' filmini seyrettik. Son yillarda izledigim en komik filmdi gercekten, ozellikle 2.yarida gulmekten bir ara karnima agrilar girdi. Butun salon kahkahalarla guluyordu diyebilirim. Hikaye cok samimi, sicak, karakterler cok seker, naif ve dogaldi. Ata Demirer cok basarili bir senaryo yazmis, ayrica cok da guzel oynamis, Demet Akbag da oldukca basariliydi. Ozellikle ikisinin kör taklidi yaptiklari bir sahne var ki mutlaka görülmesi gerek, aklima geldikce hala guluyorum. Filmi izlemeyen herkese tavsiye ederim. Bu arada gisede 2 milyondan fazla seyirci toplayinca filmin 2.sinin cekilmesi kesinlesmis.

- Top Gun'da oynayan Kelly McGills de escinsel oldugunu aciklamis. Korkarim Dunya nufusunun buyuk cogunlugunu artik 3. cins olusturuyor. Nuket Duru da gecenlerde Turkiye'deki erkeklerin %60-70'inin gay oldugunu soylemis. Hangi kanita dayanarak bu kadar kesin bir rakam verdi bilemiycem ama her gecen yil oranin arttigi kesin:(

- Jude Law 2 yil once ayrildigi ve simdilerde tekrar birlikte olmaya basladigi Siena Miller ile yaz sonu evlenmeyi planliyormus. Tabii yine bu surecte dayanamayip yeni bir ihanet hikayesiyle tekrar otoparkta basilmazsa...

Hadi bakalim, bir sonraki yaziya kadar bu dedikodularla idare edin. Herkese şimdiden iyi haftasonlari...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder