18 Mayıs 2010 Salı

Orada Neler Oluyor - 18

Bu haftaki yazımı bugün gönderiyorum, zira ben yarından itibaren 10 gün kadar ABD’de olacağım. Orada neler olduğunu fırsatım olursa bildiririm, yoksa dönünce yazılarıma kaldığım yerden devam ederim…

- 16. Kral TV Muzik Odulleri toreni dun aksam Tarkan'in 'Sevdanin Son Vurusu' sarkisini seslendirmesiyle basladi, neyse bari Tarkan saclarini asker trasi yaptirmamis, ona sevindim. Ancak albumunun esas cikis parcasini soylemedi, ona da uzuldum (albumunun ismini ve bu sarkisini onumuzdeki haftaya kadar sır gibi sakliyormus). Onun yerine Ajda 'Hadi Gel' isimli yeni sarkisini ilk kez soyledi, fena bir sarki degil, asagidaki linkten dinleyebilirsiniz. Odul dagilimina gelince; gecen yilin en iyi sarkisi (ayrica en iyi sarki sozu) Sila'nin 'Sevismeden Uyumayalim' sarkisi oldu (ki bence de gecen senenin en iyi sarkisiydi), en iyi grup Manga, en iyi kadin sarkici Ajda Pekkan, en iyi erkek sarkici (ve en iyi album) Mustafa Ceceli secildi (Serdar Ortac, Kenan Dogulu gibi rakiplerini geride birakmasi gecenin surpriziydi). Bunun disinda en iyi cikis yapan sanatci Yusuf Guney, en iyi film muzigi Nefes, en iyi dizi muzigi Ezel, radyolarda en cok calinan sarki Murat Dalkilic'in Kasaba, radyolarda en cok calinan sarkici Serdar Ortac, en cok satan album Ibrahim Tatlises, internetten en cok indirilen sarki Gulben Ergen'in 'Giden Gunlerim Oldu', internette en cok dinlenen sarki Funda Arar'in 'Don Gel', en iyi klip Yalin'in 'Ah be Kardesim' ve en iyi beste Sertap'in soyledigi 'Acik Adres' oldu.

http://videogaleri.gecce.com/VideoGaleri.aspx?G=2469

- Türk-Suriye İş Konseyi ortak dizi ve film projesi geliştirmek üzere anlaşma imzalamış. Suriye'de en çok sevilen Türk dizilerinin Gümüş, Ihlamurlar Altında ve Asi olması sebebiyle Suriye'ye ilk etapta Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Songül Öden ve Bülent İnal'ın davet edilmesinin beklendiği ve haziran ayında Türkiye'den ünlü dizi oyuncuları ve yapımcılarının Suriye'ye götürüleceği belirtilmiş. Hatta şimdiden THY, reklamlarında Kıvanç’cığımı kullanmaya başlamış. Çok akıllıca bir strateji bence, ahı gitmiş vahı kalmış Kevin Costner’i artık kim ne yapsın ayol:)

- Tuba Büyüküstün'e Arap ülkelerinde gösterilen ilgi giderek artıyormuş. Facebook'ta 420 bin fanı olan Tuba için, yaklaşık 47 bin Arap hayranı da 'Tuba Büyüküstün Arabic Fan' adlı bir grup kurmuş. Tuba, Arabistan'da adına fan kulüp kurulan tek Türk oyuncu olma özelliğini taşıyormuş. Arapların hayranlığının giderek katlanması üzerine tüm Arap ülkelerinde yakında yayınlanacak olan Pantene reklam filmi Tuba ile çekilmiş (kimbilir kaç para aldı bu reklam filminden??). Aşağıdaki resimler bu reklam filminden birkaç kare..

Bu arada geçenlerde Nişantaşı Beymen Brasserie’de otururken Tuba Büyüküstün’ü gören Ummanlı turistler çığlıklar atarak güzel oyuncuyu ablukaya alıp ona ne kadar hayran olduklarını falan anlatmaya başlamışlar ve birlikte resim çektirmişler. İlk hedeflerine ulaşan bu arkadaşlar, ardından garsonlara Arap ülkelerindeki şöhreti Brad Pitt’i bile sollayan Kıvanç Tatlıtuğ’u nerede bulabileceklerini sormuşlar ve garsonların yönlendirmesiyle İstinye Park’ın yolunu tutmuşlar. Vayy bee, bizim çocuklar da artık dünya starı oldu, bir ülkenin imajı için bundan daha iyi bir tanıtım olur mu acaba?? Bu arada bu Ummanlı turistlerin başına konan talih kuşunun önümüzdeki günlerde benim de başıma bir uğramasını rica edeceğim. Brad’im Pitt’imin sıklıkla bulunduğu 2 şehir olan Miami veya New Orleans’da bir cafede kendisini görmek kısmet olur inşallah :):)
-Aşk-ı Memnu’nun final bölümü 24 Haziran’da yayınlanacakmış, yani artık son 6 bölüm kaldı. Bu haftaki bölümün aşağıdaki linkten ulaşabileceğiniz fragmanında Behlül ile Bihter tekrar öpüşüyor, Moldovyalı hizmetçi de Bihter ve Firdevs hanıma karşı Hilmi beyle işbirliği yapıyor. Yani her yandan çevreleri sarıldı Bihter ile Behlül’ün, patlamaları çok yakındır.

http://videogaleri.gecce.com/VideoGaleri.aspx?G=2461

- Gönülçelen’in son bölümünde Murat hocanın doğumgünü partisine davetli olan Hasret’in yakın çevresinin yine komik diyalogları vardı. Birkaç örnek verecek olursam; Gülnaz kendisine ikram edilen içkiye ‘ne bu ?’ diye sordu, garson ‘kanyak efendim’ diye cevap verdiğinde Gülnaz’ın sorusu süper: ‘neli ??’, Gülnaz’dan Kobra’ya kendince iltifatlar: ‘Bence senin gözlerin çok güzel, dedemin tespihlerinin boncukları gibi’, Kobra’nın anonsu ‘bayanlar baylar iki dakkanızı istihdam edecem!!’, özellikle Murat’ın annesi Nesrin hanımın sarhoş olması ve ertesi günü eski kocası Ethem’i yatağında bulup yardımcısı Nakiye’yi ‘niye beni uyarmadın?’ diye azarlaması sonucu Nakiş’in verdiği cevap; ‘Uyardım ama dinlemediniz, zincirlenmiş kaplanı serbest mi bırakacakmışız ne, öyle bir şey dediniz’ sahnesi çok komikti gerçekten:) Bir de babası Burhan’ın Hıdırelleze çağırdığı Nakiye’ye Gülnaz’ın engel olmak için ‘Bu sene Hıdırellez iptal oldu, kutlanmayacak, ekonomik kriz var ya, o sebepten 2 senede bir kutlanacakmış, haberlerde söylediler’ yalanına ve teyzesine söylediği ‘bu Nakiye karısıyla babamı yan yana getirmek asrın hatası olur’ repliğine de gülmekten öldüm. Geçen bölüm Murat hocanın Hasret’i kıskanmasıyla geçmişti, yeni bölümün fragmanına göre de sanırım bu bölüm Hasret’in Murat’ı kıskanmasını seyredeceğiz. Gelişmelere göre Hasret’in Murat'i kiskandığının Murat da farkinda, ona göre davranıyor, bir yandan da Hasret'in Cihan'la iliskisinin boyutunu anlamaya calisiyor. Cuma akşamı yayınlanacak 12. bölümün fragmanı aşağıdaki linkte…

http://www.dailymotion.com/video/xdb3hn_gonulcelen-dizisi-12-bolum-fragmany_shortfilms

- Ezel'in dun aksamki bolumunde yine heyecanli ve enteresan sahneler vardi. Tefoyu Kerpeten Ali'nin elinden kurtarmaya calisma operasyonlari bir hayli helecanliydi, ozellikle Ezel abinin Cuneyt Arkin vari hareketlerle 5-8 kisiyi arka arkaya tekme tokat yere indirme sahneleri tam bir sanat saheseriydi vallahi:) Ayrica Beyoglu'nda binlerce kisilik kalabaligin ortasinda opusen Ezel-Eysan ikilisi bu sefer de, ikisi de arabalarindan inmeden arabadan arabaya sofor tarafındaki camlardan uzanarak, sekiz olmuş bir halde havada opustuler. Ayol bunlar normal bir sekilde opusemeyecekler mi?? Atraksiyon yapacaz diye sekilden sekile girdiler vallahi. Bu arada reytinglerde birinciliğini 3 hafta önce Türk Malı dizisine kaptıran Ezel halen birinciliği geri alamadı maalesef:(

- İstanbul Tiyatro Festivali için ülkemize gelen dünyaca ünlü star John Malkovich, ünlülerin ilgisiyle karşılaşmış. Ezel dizisinin birçok oyuncusunun ve İrte'nin de izlediği John Malkovich, ilgiden çok memnun kalmış:) Bir rivayete göre Serra da olay mahallinde görülmüş?? İrtecim, gecenin ayrıntılarını ve son dedikoduları senden bekliyoruz artık canım..

- Sinemada büyük ilgiyle izlenen Bridget Jones'un dizisi çekilecekmiş ve başrol için Keremcem ve Melis Birkan'a teklif götürülmüş. Kabul ederlerse şahsen ben memnun olurum, zira özellikle Keremcem’i uzun zamandır ekranlarda izleyememiştik.


- Murat Yıldırım Sabah gazetesine röportaj vermiş ve ‘Hiçbir zaman star olmak istemedim. İzleyicilerin bana 'yakışıklı oyuncu' yerine 'başarılı bir aktör' demesini tercih ederim. Kadınların bana sadece cinsel obje veya yakışıklı erkek gözüyle bakmasını hiçbir zaman istemem’ demiş.. Ahh canım, hem yakışıklı hem de başarılı bir oyuncu desek nasıl olur acaba? Zira her iki parametreyi de karşılıyor kendileri. Röportajın tamamını okumak isteyenler aşağıdaki linki tıklasınlar lütfen.

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2010/05/18/bana_yakisikli_oyuncu_yerine_aktor_desinler
- Beren Saat’in çevirdiği Gecenin Kanatları filmindeki sahne tam anlamıyla kadının başına bela oldu. Yapımcısıyla bu sahne yüzünden mahkemelik olan Beren, filmdeki sevişme sahnesinde istemediği halde dolaba ayna konularak göğüslerinin gösterildiğini öne sürmüş, bunun üzerine hem yapımcısı " İnsan o koca aynayı nasıl görmez, komik duruma düşüyor." demiş hem de rol arkadaşı Murat Ünalmış ağır konuşmuş: “Bu sahneyi 25 dakikada çektik. Odadaki en büyük aksesuar aynaydı. Beren aynayı görüp ona göre durdu. Göğüsleri çıplak, kendisi de çok rahattı. Tuzağa düşmüş bir hali yoktu. İyi oyuncu olsaydı ‘Göğsüm göründü’ derdine düşmez, buna takmazdı. Demek ki göğüslerine takık yaşıyor.“ Kıssadan hisse; sanat camiasından hiç dost olmuyor, ayrıca zaten düşenin de dostu olmuyor anacım…


- Beyaz, yıllardır aradığı aşkı sonunda bulmuş, yakın arkadaşı Acun Ilıcalı’nın sağ kolu, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının da sunucusu olan Tanem Sivar ile aşk yaşamaya başlamış. Beyaz, Tanem’le birlikte olduğunu doğrulayarak “Keyfim çok yerinde, her şey harika gidiyor, Tanem benim birtanem.” falan diyormuş:) Geçen hafta yayınlanan Beyaz Show programında da bir izleyicinin sorusu üzerine ilişkisi için doğru demiş, o görüntülere de aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://videogaleri.gecce.com/VideoGaleri.aspx?G=2460

- Nejat İşler ile Berrak Tüzünataç ayrılmış. 1,5 yıldır bir dargın bir barışık giden ilişki artık sona ermiş. Nejat İşler ayrılığı doğrulamış ve Bodrum’daki evine kapanmış..


- Meltem Cumbul bir Hint filminde oynamis. 'Tell me oh Khudaa' isimli filmin cekimleri Hindistan (Goa, Mumbai) ve Turkiye'de (Kas'da) yapilmis ve Haziran ayinda Hindistan'da vizyona girecekmis. Neye niyet neye kismet; Hollywood'da film cekme umuduyla birkac sene Los Angeles'da kalan Meltem, sonunda kendini Bollywood'da buluverdi !!!


- Kapalıçarşı dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan birkaç gece önce Aşiyan'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 200 bin TL’lik 1968 model Mustang’i ile kaza yapmış, kazayı yara almadan atlatmış..


Bu haftalık da böyle, valla size bayagi dedikodu yazdım, bu haberler yoklugumda sizi bir sure oyalar artik. Bu arada benim icin dua edin, Orada (ABD) basima talih kusu konsun, size anlatacak yeni hikayelerim olsun (tercihan Brad, olmazsa George ya da Hugh veya Tom gibi bir Hollywood stariyla tesadufen bir cafede karsilasmak suretiyle baslayan ve 'Orada Neler Oldu Neler' diye devam eden bir hikaye bayagi reyting alir sanirim!! ). Talih kusu ugramazsa da artik ben bir hikaye uyduracagim, ne yapalim :) Sevgilerimle,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder