13 Mayıs 2010 Perşembe

Orada Neler Oluyor - 17

- Tarkan'in uzun zamandir beklenen albumu önümüzdeki haftalarda cikiyormus. Album kapagindaki resme bakilirsa sanirim saclarini yine kisa kestirmis,ben bu kadar kisa sacli halini cok begenmiyorum aslinda, umarim önleri de asker tıraşı gibi kisacik degildir. İste, sozleri Aysel Gurel'e bestesi Tarkan'a ait olan yeni sarkisi 'Sevdanin Son Vurusu'nu asagidaki linkten dinleyebilirsiniz. Ancak duyduğuma göre Tarkan’ın esas çıkış parçası bu olmayacakmış, o parçayı 17 Mayıs Pazartesi akşamı yapılacak Kral TV müzik ödüllerinde ilk kez söyleyecekmiş.
http://www.tarkan.com/

- Dün akşam bir kampanya için Derya Baykal ile birlikteydik. Kadın TV’de göründüğünden çok daha boylu poslu ve hoş diyebilirim. Yaşına rağmen yüzü de gayet alımlı(tabii yapılan makyajın ve bazı girişimsel yöntemlerin de etkisi mutlaka vardır). Hatta bu konu üzerine aramızda geçen komik diyalogu da paylaşmak isterim. Ben kadına ‘televizyondakinden çok daha genç ve güleryüzlü göründüğünü’ belirtip, ‘nur yüzlü olduğunuzu söyleyebilirim’ dediğimde Derya hanımın cevabı ‘ayol o dediğin ninelerde oluyor’ şeklinde oldu, bu diyaloğa karşılıklı bayağı güldük:) Başka bir hikaye de Bahar ile yaşandı; Derya hanımın yardımcısı Bahar’a ‘siz bizim programımıza daha önce katılmıştınız sanırım’ diye sorduğunda Bahar’ın yanıtı ‘doğum iznindeyken programa hergün evden katılıyordum, kumaşları falan kesip biçip bir şeyler yapıyordum’ şeklindeydi:) Başka komik olaylar da yaşandı ama artık onları buraya yazmayayım, bir ara sözlü anlatırım.

- Gonulcelen'in setinde Hasret’in babası rolündeki Ünal Silver ile Cansel Elçin arasında kavga çıkmış. Sanırım Ünal Silver, Cansel Elçin’e çekim saatlerini aksattığı için kızmış ve üzerine yürümüş, hatta diziden ayrılmak istemiş ama sonra kararından vazgeçirilmiş. Nazar değdi dizimize vallahi. Neyse, olur böyle vakalar diyerek dizimizin bu haftaki bölümüne odaklanalım; özete göre Murat ile Hasret yakınlaşması son hızıyla devam ediyor ve Murat Hasret’i iyice kıskanmaya başlıyormuş. Yarın aksam yayinlanacak yeni bolumun fragmanlarina asagidaki linklerden ulasabilirsiniz.

http://www.dailymotion.com/video/xd51qd_gonulcelen-11-bolum-fragmany-www-di_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xd810u_gonulcelen-dizisi-11-bolum-2-fragma_shortfilms

- Pazar akşamı yayınlanan Medya Kralı programına Cansel Elçin de konuk oldu, ama Okan Bayülgen ve konuklar arasında bulunan Özlem Tekin ikilisi o kadar çok konuştular, deli deli hareketler yaptılar ve konuşmaya çalışan diğer konuklar bir şeyler söylemeye başladıkları anda lafları ağızlarına tıkadılar ki diğer konuklar programa geldiklerine geleceklerine pişman oldular bence. Zira bu ikili dışında kalan diğer konuklar pek konuşamadılar. Dolayısıyla Cansel’i genelde görüntü olarak izledik ama bu beyefendi ve terbiyeli çocukcağızın pek sesini duyamadığımız için gerek özel hayatı gerekse dizi hakkında hiçbir bilgi öğrenemedik açıkcası. - Ferzan Ozpetek yeni filminde basrolu Tuba Buyukustun, Cansu Dere veya Ozgu Namal'dan birine vermeyi dusunuyormus. Cocuklugunun gectigi Kalamis'da gecen bir ask hikayesini anlatacagi filmi icin bakalim piyango hangi guzele vuracak.

- Beren Saat'in bir suredir birlikte oldugu Levent Semerci (Nefes filminin yonetmeni) ile sevgilisinin kiskancliklari yuzunden kavga ettigi ve ayrilmaya karar verdigi konusuluyormus. Aman isabet olur şahsen, çok uyumsuz bir çiftti zaten, bu da bir diğer çirkin adam..

- Gülben Ergen, kendisine yöneltilen "Dizi yıldızlarından hangisi sizce daha yakışıklı" sorusuna, "Bana göre, dünyanın en yakışıklı erkeği Kıvanç Tatlıtuğ! Kıvanç Tatlıtuğ varken hiçbir erkek ben yakışıklıyım diyemez" cevabını vermiş. Bu kadın Tarkan’ı da çok beğendiğini defalarca açıklamıştı. Yani zevklerimiz çok benziyor diyeceğim ama ‘o zaman kocanı nasıl beğendin şekerim’ ya da ‘Allah sonumu benzetmesin’ demek istiyorum hani:)
- Lost’un başrol oyuncularından Evangeline Lilly (Kate), katıldığı Late Show With David Letterman programında dizinin finaliyle ilgili ipuçlarını ağzından kaçırmış. 23 Mayıs’ta ABD’de final bölümüyle ekrana gelecek olan dizideki olayların, aslında bir kişinin rüyası olduğunu ima etmiş ve dizinin sonu için “Her şey bir rüya çıkabilir” demiş, “Jack uykudan uyanıp ‘Çok acaip bir rüya gördüm’ diyecek” diye konuşmuş. Anlattığı bu kısmın, dizi finalinden çok son bölümden bir sahne olduğu yorumları da yapılıyormuş.

Bu haftalık da bu kadar, yeni haberlerle tekrar buluşmak üzere sevgiler…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder