18 Ocak 2010 Pazartesi

Orada Neler Oluyor - 3

Evet yazi dizimizin bu haftaki bolumunde yine oradaki son gelismelerle karsinizdayim.

Oncelikle Ezel severlerin artik dizilerini ATV ekranindan izleyecekleri kesinlesti.Cok buyuk ihtimalle yine pazartesi aksamlari yayinlanacak ve yeni bolumunu 25 Ocak saat 8'de seyredebilecegiz gibi duruyor. Gerçi Show TV’nin yayın akışına göre bu akşam saat 8’de Ezel var gözüküyor ama kolaj bölüm mü, son bölümün tekrarı mı, yoksa yeni bölüm mü belli değil.

Bu arada ATV bu donem dizi konusunda ataga kalkmis durumda.Gecmis yillarda en cok izledigim diziler Kanal D'de iken sanirim yeni donemde favori kanalim ATV olacak. 'Dizi ATV'de izlenir' sloganiyla yola cikan ve sezon basindan beri bircok diziyi harcayan ATV sanirim akillandi ve Ocak donemiyle birlikte reytingi cok daha iyi dizileri yayinlamaya basladi; Ask ve Ceza, Samanyolu ve Ezel gibi. ATV'nin son bombasi da Subat ayinda baslayacak olan 'Gonulcelen' dizisi olacak. Uzun bir suredir beklenen (en azindan benim bekledigim), bircok kanalin yayinlamak icin kapistigi ve sonunda ATV'nin kaptigi, unlu 'My Fair Lady' muzikalindan uyarlanan, basrollerinde Tuba Buyukustun (Asi) ve Cansel Elcin'in (Hatirla Sevgili'deki esas oglan) oynadigi Tomris Giritlioglu'nun dizisi. Tuba bu dizide basta cazgir bir cicekci cingene kizindan daha sonra bir yildiza donusecekmis. Darbuka calip,sarki soyleyip dans edecekmis, bunun icin uzun suredir sive, dans ve san dersleri aliyormus. Cansel de onu egitip yildizlastiran zengin bir akademisyen muzisyen rolunde olacakmis. Bu oyunculari tanimayanlar icin birer resimlerini de asagiya ekliyorum. Bu arada dizinin tanitim fragmanlari cok yakinda yayinlanmaya baslayacak sanirim, denk gelirseniz izlersiniz. Eger ben bu isten biraz anliyorsam bu dizi de Ezel gibi bir fenomen olacak bence. Hep birlikte bekleyip, izleyip gorelim..

TUBA ÜNSAL ÇİNGENE OLDU / 1Cansel Elçin

1-2 resim de henuz ekranda gormemis olanlar icin son kesfim Kenan Ece'den (Samanyolu dizisindeki Namik karakteri). Her ne kadar dizideki rolu cok sevimli olmasa da (esas oglanla ayni kiza asik, ayrica ucana kacana yazan cok capkin birini canlandiriyor) bu cocukda gelecek goruyorum :) Yarin obur gun karizmatik bir karakteri canlandirdiginda bayagi bir hayran kitlesi olur diyorum. Kendisini televizyonda gormek isteyenler Sali aksamlari 22:30'da(ATV) ekran basina...

Tam boyutlu görseli göster

Kucuk bir yorum da Ask ve Ceza dizisinden. Bu dizide Nurgul Yesilcay'in oyunculugunu henuz benimseyebilmis degilim. Bu kadin gecmiste nasil en iyi oyuncu odullerini topladi bilemiyorum vallahi. Zira izledigim ilk 2 bolumde, ozellikle krize girdigi sahnelerde bana cok yapmacik geldi. Ne oldugunu tam cozemedigim birseyleri (konusmasi mi, ses tonu mu nedir?) beni rahatsiz ediyor. Ayrica Murat Yildirim ile de cok uyumlu bir ikili olamamislar bence, kadin Murat'in ablasi gibi duruyor. Nerede Demir'in Asi ile uyumu, nerede Savas ve Yasemin'in durumu. Yaniliyor muyum?

Son olarak, gecen Cuma aksami katildigi bir programda canli sarki soyleyen ve tum haftasonu boyunca butun magazin programlari ve internet sitelerinde haber olan Kivanc Tatlitug'un sesini dinlemek isterseniz asagidaki linke tiklayin lutfen. Kivanc'cigim programda Tarkan ve Ahmet Kaya hayrani oldugunu belirtti, zaten soyledigi sarki da Ahmet Kaya'dan. Anacim, adamin herseyi gibi sesi de guzel, yapacak birsey yok. Bosuna demiyorlar 'Tanrinin bitirme tezi' diye!!! Insallah bizlere de boyle tezler nasip et yarabbim, amin :)

http://www.kanalturk.com.tr/video/?vId=20012

Sevgilerimle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder